Dr. Hortobágyi Tibor ügyvéd 50%-os kedvezményt biztosít

Dr. Hortobágyi Tibor ügyvéd felajánlotta a Bionikus Mozgásszervi Alapítvány részére, hogy támogatói számára a budapesti ügyvédi árakhoz képest 50% kedvezményt biztosít annak aki egy összegben legalább évi egy (1) alkalommal 10.000Ft összegű támogatást nyújt a Bionikus Mozgásszervi Alapítvány részére. Ehhez nem kell mást tenni mint legalább évi egy alkalommal 10.000ft-egyösszegű támogatást nyújtani a Bionikus Mozgásszervi Alapítvány részére. A szervezet kiállít egy támogatói kártyát, s a kártya számának megadása után már is igénybe vehetik a kedvezményt. Plusz a támogatók részére díjmentes a konzultáció, az iratok átnézése.

Az ügyvédi munkadíj szabad megállapodás tárgya, annak összegszerűségét a felek minden esetben előre, egyedileg és együttesen határozzák meg.

Az ügyvédi munkadíj mértéke jellemzően attól függ, hogy az ügy mennyire összetett, mekkora az ügylet tárgyának értéke, és ennek ellátásához milyen mértékű ügyvédi felelősség tartozik. Ennek megfelelően a díj nagyságára az első konzultációt követően szoktunk ajánlatot tenni, ugyanis az ügy pontos ismeretének hiányában nem lehet előzetesen megjósolni, hogy mennyi ideig tart az ügy szakszerű megoldása, mennyi munka szükséges az ügy ellátásához, hány tárgyalási forduló várható az ügy befejezéséig.

Dr.Hortobágyi

Személyi adatok

Vezetéknév/utónév:               Dr. Hortobágyi Tibor

Telefonszám:                          06 (30) 86 987 51

Fax:                                        06 (22) 365 130

E-mail:                                    hortobagyitibor@t-email.hu

Jogi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem 2001-ben.

Ügyvédként 2009. szeptember 1. óta dolgozom, amikor megalapítottam a Dr. Hortobágyi Ügyvédi Irodát, melynek székhelye 7041 Vajta, Alkotmány u. 41., alirodája pedig 8157 Füle, Széchenyi u. 29. szám alatt található.

A Dr. Hortobágyi Ügyvédi Iroda elsősorban

• polgári peres
  • munkajogi
  • családjogi
  • büntetőjogi
  • ingatlanjogi
  • társadalombiztosítási

peres és peren kívüli ügyek ellátását vállalja.

Kérjük támogassa Ön is a technológiát, szociális tevékenységeket, és a gyermekmentés!

A legkisebb adomány is NAGY segítséget jelent.

Csatlakozz: www.facebook.com/bionikusmozgasszervialapitvany

Köszönjük!