Élmény hétvége 2019. nyarán

Felkerestük aHungarospalogozrt logo-t, hogy támogatásukat kérjük és a támogatókat térítésmentesen igénybe vehessék szolgáltatásaikat.  A kérelemnek IGEN-t mondtak!

Tisztában vagyunk vele, hogy adni és kapni egyaránt jó érzés, ezért minden – nevét vállaló – adakozó felkerül a Jótevő Segítő Kéz büszkeség falára, melyet a kampány végét nyilvánosságra hozunk, valamint Tamás felajánlotta, hogy idén összejön a protézis ára, egy szerencsés adományozónak tavasszal személyesen megmutatja a méhészkedés/gazdálkodás rejtelmeit. Ezen kívül a Hungarospalogozrt logo

2019. év nyarán térítésmentesen elszállásolnak két főt csúszdapark belépővel ellátva a támogatók közül.

Szeretnénk, hogy még idén azaz 2018 Karácsonyán ott tudhassa a fa alatt Bacskó Tamás a bebionic típusú felső végtag protézisét, így a kérésünknek eleget téve elfogadták, hogy akik segítik Tamást adományaikkal azon személyek között 2főre szállást és belépési lehetőséget biztosítanak 2019. nyarán a csúszdaparkba 2-napra!

Azt találtuk ki, hogy akik legalább 10.000 forint egyösszegű utalást indít és támogatja Tamást azon személyek között húzunk ki egy nevet akik igénybe vehetik a felajánlást.

Időtartam: 2018.11.29-2018.12-20. közötti utalásokra érvényes.

Kéjük az utalás közleményébe írják bele, hogy

HUNGAROSPA!

Innen tudjuk, hogy az Ön neve bekerülhet a kalapba. A sorsolást élőben közvetítjük közösségi oldalunkon a  facebookon.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. filozófiájának egyik
alappillére az egészségmegőrzés, az egészséges életmódra
nevelés, illetve az életminőség javítása. Ezért fontosnak
tartjuk, azokat a kezdeményezéseket, amik ezt az üzenetet
közvetítik vagy ezekben próbálnak segíteni az
embernek/embereknek.

Utaláshoz szükséges adatok.

Név: Bionikus Mozgásszervi Alapítvány

Budapest Banknál vezetett számlaszám:

10101205-50355600-01004001

Közlemény: Hungarospa

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Hungarospalogozrt logo nagylelkű felajánlását és felkeresésünkre támogatást nyújt!