Gyűjtünk!

Te segítő kezet nyújtanál?
Keresünk 226 jószívűt, ismersz ilyet?

A kezdeti lelkesedés ellenére, az utóbbi időben sajnos nem érkeztek olyan mértékben sem a kupakok, sem az adományok és megosztások is megtorpantak mostanában.

Félő, hogy így nem fogjuk tudni biztosítani Bacskó Tamás részére, hogy idén Karácsonykor hozzájusson a számára egyedileg gyártott Bebionic alkar protéziséhez. Most úgy érezzük, hogy talán túl nagy fába vágtuk a fejszénket…

De valóban így lenne?

1.175.412.- forintot kellene összegyűjteni (ez az önrész fele), és eddig kb. a harmadát, 368.037.- forintot gyűjtöttünk össze, amit hálásan köszönünk mindenkinek, aki akár csak egy megosztással is segítette munkánkat! Közelednek az ünnepek és mi hiszünk abban, hogy az egyedi protézis segítségével a szabad mozgás ajándékát és egy újra teljes élet reményét átadhatjuk Tamásnak, még idén Karácsonykor.  Amikor elkezdtük a kampányt pár hét alatt 90.000 megtekintést tudtunk elérni, aminek köszönhetően összejött a fent említett összeg. Egy facebook algoritmus miatt, azonban most novemberben sokkal kevesebb emberhez jutott el a hírünk.
TI KEDVES ADOMÁNYOZÓK mit gondoltok? Segítetek? Megteszitek Tamásért, hogy naponta megosztjátok kampányunkat, hogy minél többekhez eljusson a kampány híre?
A Mindenki Egyenlő Esélyéért Egyesületen keresztül pénzadománnyal is támogathatjátok Tamást. Mi a kampány segítői azt szeretnénk, ha senki megélhetését nem terhelve, ésszerű keretek közt zajlana gyűjtés, ezért nem kérünk 100.000.- , 10.000.- , de még 4.000.- forintot se! Azt találtuk ki, hogy keresünk 226 jószívűt, aki segítő kezet nyújt és mindössze 3.702.- forinttal támogatja Tamás, a fiatal végtag vesztett gazda ügyét és szívesen utalnak a

Mindenki Egyenlő Esélyéért Egyesület OTP Banknál vezetett számlájára utalva

11739009-20256186

Közleménybe írják bele:

SEGÍTŐ KÉZ

Reméljük, számíthatunk RÁD!

A megosztásokat, kupakokat és a pénzadományt is hálásan köszönjük!

( KLIKK ÉS MEGOSZTÁS

Tisztában vagyunk vele, hogy adni és kapni egyaránt jó érzés, ezért minden – nevét vállaló – adakozó felkerül a Jótevő Segítő Kéz büszkeség falára, melyet a kampány végét nyilvánosságra hozunk, valamint Tamás felajánlotta, hogy idén összejön a protézis ára, egy szerencsés adományozónak tavasszal személyesen megmutatja a méhészkedés/gazdálkodás rejtelmeit.

received_449723462186224