Projektvezetőt keresünk

Magyarországon – tevékenység szerint – elsőként bejegyzett non-profit szervezete a Bionikus Mozgásszervi Alapítvány keres projektvezetőt, jelenleg önkéntes alapon. Csak azok jelentkezését várjuk akik egyetértenek a szervezet nézeteivel és szeretnék előrevinni és csatlakozni Magyarország első bionikus protézisekkel foglalkozó szervezetéhez. A csatlakozni kívánt személy egy önkéntes szerződés és egy titoktartási nyilatkozat aláírása után tudnak meg minden részletet.

Feladatok:

• Pályázatfigyelés, tanácsadás
  • Pályázat kidolgozása, szükség esetén pályázatírásban való részvétel
  • A Projekt megvalósításhoz szükséges koordinációs, adminisztratív feladatok irányítása, ellenőrzése;
  • A Projekt megvalósítás szakmai, pénzügyi, adminisztratív végrehajtásának folyamatos figyelemmel kísérése, irányítása, koordinálása, a Projekt szabályos megvalósításának érdekében, szükség esetén a megfelelő beavatkozás megtétele;
  • Beszámolók, kifizetési kérelmek – határidőre történő – megfelelő tartalmú elkészítése, összeállítása
  • Egyéb, a Projekt végrehajtásához kapcsolódó jelentések, adatszolgáltatási tevékenységek összeállítása;
  • A Projekt megvalósításával összefüggő dokumentumok ellenőrzése, a Támogatási szerződésben és annak mellékleteiben meghatározott kritériumok szerinti összeállítása,
  • Szükség esetén a Támogatási szerződés módosítási kérelmek és változás-bejelentők előkészítése;
  • A Projektet érintő külső ellenőrzések koordinálása;
  • A megvalósításra vonatkozó határidők betartása, a kimenő dokumentumok tartalmának ellenőrzése;
  • Projekt mindenkori helyzetének, státuszának felügyelete;
  • A Projekt megvalósítását veszélyeztető kockázatok megfelelő időben történő jelzése;
  • Javaslatok kidolgozása/kidolgoztatása a kockázatok megoldására a projekt eredményes végrehajtása érdekében, a Projekt eredményes zárásához szükséges dokumentációk, jelentések, kérelmek elkészítésében való felelős részvétel, a folyamatok irányítása, koordinációja.
  • Projektvezetői tapasztalat
  • Önálló munkavégzés
  • Önkéntességi szándék

Az önéletrajzokat egy motivációs levél kíséretében az info@bionikusalapitvany.hu címre várjuk.