PÁLYÁZATOK

Rajzpályázat

Robotkéz – Rajzpályázat általános iskolásoknak

Téma: Ha lenne egy bionikus robotkezem, jobb lenne az életem

Kiíró: Bionikus Mozgásszervi Alapítvány – BIMA

A pályázat célja: a végtaghiányos gyermekek életminőségének javítása, integrációjának elősegítése az innovatív, 3D nyomtatással előállítható bionikus robotvégtagok megismertetésével és megszerettetésével.

A pályázók köre:

A pályázaton részt vehet minden olyan általános iskolai osztály, melynek legalább egy alsó vagy felső végtaghiányos tanulója van.

A pályázat részletei:
A pályamű témája: miért lenne jobb a tanulónak, ha lenne egy bionikus keze, vagy lába? Miben könnyítené meg a mindennapjait (tanulás, sport, barátok, hobbi stb.)?

Technika: színes ceruzás rajz

Méret: min. A4

Nevezési díj: nincs

Díjazás: A legéletszerűbb, és legszebb alkotásokat a Bionikus Mozgásszervi Alapítvány 2015.12.19.-én a Lurdy Rendezvényközpontban kiállítja. A rendezvényen, a zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkából Hargitai Adrienn festőművész, a saját stílusában festményt készít. Az így megfestett képet a művész a tárlatán kiállítja, majd a kiállítás végeztével a BIMA ünnepélyes keretek közt átadja a nyertes iskolának a festményt, illetve a nyertes pályamű készítője ajándék rajzcsomagban részesül.
A háromtagú zsűri: Hargitai Adrienn (festőművész), Oláh-Koppány Andrea (Magyarország első kerekesszékes televíziós műsorvezetője), Szűcs László (BIMA kurátora)

A pályázat benyújtása:

• elektronikus úton, tiszta scannelt változatban (jpg, pdf) az info@bionikusalapitvany.hu címre,
  • külön mellékelve kérjük megírni az iskola nevét, postacímét, telefonszámát, továbbá a felkészítő tanár/kapcsolattartó nevét, e-mail címét, rajzoló gyermek nevét, korát, évfolyamszámát, illetve pár mondatban kérjük, írják meg a kép történetét.
  • a kiállításra szánt eredeti rajzokat postai úton juttassák el a Budapest, Erkel Gyula utca 24. címre legkésőbb 2015.12.15-ig.

Határidő: 2015.12.07-ig.

Kizárás: Nem tudjuk elfogadni azokat a rajzokat, amelyeket határidő lejárta után vagy nem megfelelő minőségű változatban küldenek el, illetve, ha a képhez tartozó valamelyik melléklet hiányzik.

Kérjük támogassa Magyarország első, s egyetlen bionikus protézisekkel foglalkozó szervezetét!

A legkisebb adomány is NAGY segítséget jelent.

A végtaghiányos, és rászoruló gyerekek nevében is KÖSZÖNJÜK!!!