Reklámarc fotózás képekben

A kezdeti nehézségekhez ellenére egy vidám, és hangulatos rendezvényt sikerült megszervezni, és kivitelezni.

Rengeteg segítséget kaptunk amit ezúton is hálásan köszönjük a Portfólió Plusz Kft-nek, hogy szponzorálta rendezvényünket, a Pécsi Sebestyén Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskolának, hogy rendelkezésünkre bocsátotta az intézményt, a Secret Work Security Kft-nek a rendezvény biztosításáért, a C.A.H.S Unit Kft-nek az AVON szerződött partnerének a felajánlott ajándékokért, és a Pumukli Word játék kis-és nagykereskedésnek, továbbá a fotózásért Nagy Z. László úrnak, Galagonya Bohócnak, Lui Bűvész, és Illúziónistának, és külön köszönet illeti meg a DJ-t azaz Révay Tomy TJ. Tamást ( https://www.facebook.com/dssdjrboy ) aki nagyon jó, és hangulatos zenékkel készült részünkre.

A program teljes lebonyolításáért végtelen hálával tartozunk műsorvezetőnknek Oláh-Koppány Andreának, aki szellemes mondataival, és kreatív ötleteivel segítette a nap eseményeit.

Köszönettel tartozunk alapítónknak Koppány Gábornak, hogy segítséget nyújtott abban, hogy a Bionikus Mozgásszervi Alapítvány-BIMA- létrejöhessen. És így a reklámarc fotózás is, illetve Gaál Dánielnek, aki önkéntes munkájával elősegítette alapítványunkat a helyszínen. Végh Tamásnak aki a külső fotókat készítette a rendezvényen, és végül de nem utolsó sorban sminkesünknek Toldi Tímeának.

Kérjük támogassa Ön is a technológiát, szociális tevékenységeket, és a gyermekmentés!

A legkisebb adomány is NAGY segítséget jelent!

Csatlakozz: www.facebook.com/bionikusmozgasszervialapitvany

Köszönjük!