SPAR Ajándékkártya

Idén augusztusban kitelepültünk a XV.-kerület Nyírpalota út 2-4. számhoz a SPAR bejáratához. Itt bemutatkozó asztalunknál vártuk az odaérkező érdeklődőket.

38515486_2186000014949138_3602319895859036160_n

LINK: https://www.facebook.com/bionikusmozgasszervialapitvany/videos/258617551653833/

Nagyon sok érdeklődőt ismerhettünk meg. A helyszínen elindítottunk egy tombolát.

37167350_2196408190574987_8044294877199990784_o

A nyeremény egy 20.000 forint értékű SPAR Ajándékkárty volt.

Aki a helyszínen legalább 2000 forint adományt adott azon személyeknek adtunk egy tombola számot, melyet 2018.08.18.-án 17:00-órai kezdettel ki is húztuk. A húzást élőben közvetítettük közösségi oldalunkon a facebookon.

LINK: https://www.facebook.com/bionikusmozgasszervialapitvany/videos/263385754482812/

A helyszínen felkértünk egy önként jelentkezőt, hogy húzzon ki a kis labdából egyesével 5 darab számot. Az első szám a 13-as volt. Ez a szerencsétlennek hitt szám szerencsét hozott Herbály Péternek, ugyan is ő nyerte meg a 20.000 forint értékű SPAR Ajándékkártyát.

Ezúton is szívből köszönjük adományát Péternek és gratulálunk a nyereményéhez!

Szeretnénk megköszönni az adományozóknak, hogy segítették az élethű robotkéz projektünket adományaikkal. Önköltségi alapon illetve az adományoknak köszönhetően eljutottunk arra a szintre, hogy egy saját fejlesztésű izom vezérelt eszközt tudtunk létrehozni segítőnk segítségével Sípos Attilával.  Az eszközt szeptemberben fogjuk bemutatni az utómunka és finomítások után.

Köszönjük a támogatásokat azoknak a személyeknek/családoknak is akik teljesen önzetlenül adományoztak a projekt meghallgatása után számunkra!

Kérjük támogassa Ön is szervezetünket!

A legkisebb adomány is NAGY segítséget jelent.