Támogatónk lett a Secret Work Security Kft.

Secret Work Security Személyi-és vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

secret

Támogatja a cég a Bionikus Mozgásszervi Alapítványt. A cégtől díjmentesen, és korlátlanul vehetjük igénybe szolgáltatásaikat. Együttműködési megállapodást írtunk alá a Secret Work Security Kft.-vel, így ők biztosítják rendezvényeinket. Köszönjük a cég Ügyvezető Igazgatójának Répánszky Viktóriának, hogy szolgáltatásaival hozzájárult a BIMA működéséhez.

Kérjük csatlakozzon az Ön cége is Magyarország első, és egyetlen Bionikus Alapítványához. Köszönjük!

A Secret Work Security Kft bemutatkozása:

A Secret Work Security Személyi-és vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, egy 2005. óta működő folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek keretében társaságunk teljes körű személy- és vagyonvédelmi szolgáltatást nyúlt megrendelőinek.

valamennyi megbízást korszerű kiképzett, vizsgát tett megfelelő ismeretekkel rendelkező személyek látják el. szolgáltatásaink igen széles, mely terület és objektumőrzés, több ezres rendezvények biztosítása, behajtás követelés kezelése mindenkor igazodva a megrendelési igényekhez. Cégünk budapesti székhellyel ellátott, bel-és külföldi érdekeltségekkel, és az ország bármely pontján vállalja partnereink igényeit kielégítő szolgáltatással.

Referencia munkáink:

• OHL ZS Csehországi földmérnöki munkálatok őrzése. (Mezőtúr)
  • Jégcsillag Gastro Kft. által üzemeltetett ABC hálózat vagyonvédelme. (Siófok, Zamárdi, Széplak)
  • Balatonpart Kft. önkormányzati felkérés, önkormányzat által üzemeltetett strand biztonsági védelme. (Siófok)
  • Petőfi Sétány Kft. által üzemeltetett sétány biztonsági, és rendfenntartói feladatok ellátása. (Siófok)
  • Balaton-Tourism Kft. Szórakozóhely, beléptetés, portaszolgálat. (Siófok)
  • Retro Club Kft. által üzemeltetett szórakozóhelyek, portaszolgálat. (Siófok, Kaposvár)
  • Magánszemélyek kísérete. (Országosan)
  • Balaton Yacht Club Kft. rendezvények lebonyolítása. (Balatonboglár)
  • Rise FM. Kft. Beach Club több ezer emberes rendezvények biztosítása. (Siófok)
  • Tesco Globál Áruházak vagyonvédelmi szolgálata. (Budapest)

Társaságunk rendelkezik a munkához szükséges jogszabályokban előírt valamennyi engedéllyel és jogosítvánnyal.

További információkkal és szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésükre.

Secret Work Security Kft.

1155. Budapest, Szent Korona utca 2. III/6.

e-mail:secretwork.sec@gmail.com

Ügyvezető Igazgató: Répánszky Viktória

Elérhetőség: +3670-314-00-04

Kérjük támogassa a technológiát, és a gyermekmentést! A legkisebb adomány is NAGY segítséget jelent.

Köszönjük!